Sommergymnastik 2018


Sommersjip, børn fra 0. – 3. klasse.

Kom og prøv hvor sjovt og udfordrende det er at sjippe. Vi skal lege med sjippetovene og lære en masse seje tricks både alene og sammen med andre. Holdet er for både drenge og piger i 0. – 3. klasse og vi træner 8 gange i april og maj.

Husk gode kondisko og vandflaske. Sjippetove kan lånes eller købes.

Træningssted: Nørup Hallen. Pris 150 kr. (tilmelding via hjemmesiden)

Tid: Mandage kl. 15:30 – 16:30 Start d. 9. april.

Instruktører: Kathrine Høstgaard Møller, Niclas Ramsing og Katja Ramsing.
 

Sommerspring, børn fra 0. – 3. klasse.

Så er den ”rigtige” sæson og gymnastikopvisningerne godt overstået. Derfor skal vi bare give den gas – uden at tænke på at øve til noget – kun have det sjovt og blive bedre til at springe. Sommerspring er både for dig som har gået til spring i sæsonen, og for dig som gerne vil se, om springgymnastik er noget for dig. Det bliver 8 gange fyldt med sjov, leg og masser af spring.

Træningssted: Nørup Hallen. Pris 150 kr. (tilmelding via hjemmesiden)

Tid: Tirsdag kl. 15:45 – 16:45. Start d. 10. april.

Instruktører: Niels, Sebastian, Anders, Signe, Nicklas og Mads Thomsen

 

 

Der er plads til DIG


Har du lyst til at være instruktør eller hjælper, så kontakt Anja Ørkov på 51274724.
Alle tilbydes kurser med DGI, hvor man får masser af inspiration og motivation.
Desuden har vi et rigtig godt netværk i gymnastikafdelingens instruktører og hjælpere, hvor man altid kan få god sparing.
 
Den Gule Folder
 

Gymnastikafdelingen har fået en unik mulighed for at tjene ekstra penge – penge, der kan bruges til at udbygge og vedligeholde vores gode forhold, herunder blandt andet redskaber, legeredskaber og opvisningstøj.

Vi har overtaget udbringningen af Den Gule Folder. Det betyder, at vi 4 gange om året skal ud på veje og gader i hele Firehøjeland, med en hilsen fra alle afdelingerne i Firehøje IF.

Det kræver en stor fælles indsats fra rigtig mange personer i gymnastikafdelingen. Men det behøver ikke at være medlemmerne selv, der skal ud. Det er helt legalt at få forældre, bedsteforældre, tanter og onkler eller andre, der har interesse i, at vores forening har optimale vilkår, til at hjælpe med udbringningen. Så spred gerne budskabet.

Vil du være med til at hjælpe os, eller har du spørgsmål så skriv til dengulefolder.fif@gmail.com

Tilmelding til holdene for sæsonen 2016/2017 kan du gøre HER  
Mød Firehøje IF i Vandel Idrætshal, Skolevej 8, 7184 Vandel tlf. 75885488 - og i Nørup Hallen, Tørskindvej 3 E, Ny Nørup, 7182 Bredsten tlf. 75883642